diumenge, 31 de juliol del 2011

In Moscou

[Aviso: sorry pero en aquest ciber hi ha teclat angles, o sigui que no trobo els accents]

Ja hem fet la primera parada del viatge per visitar Moscou, aprofitant l'escala de l'avio a Hanoi. Ja podem posar Russia en el llistat de paisos visitats :-).

No vam comensar (tampoc trobo la C trencada jeje) massa be ja que el vol va sortir amb 4,5 hores de retard, el que ens va obligar a dormitar a l'aeroport i a l'avio, i visitar fugasment  el centre de la ciutat. La veritat es que crec que en varem tenir de sobres per veure el principal (exceptuant els museus que per suposat no vam trepitjar per falta de temps). A part de la impressionant Plassa Roja i el parc del costat la resta son edificis funcionals estil comunista sense massa interes.


El que ens va xocar, a part dels 30graus, es que ningu parla angles (i menys espanyol, italia o catala), i que TOTs els cartells estan en rus (cirilic), o sigui que aclarar-se ha estat complicat. Tot i aixo cal dir que ells mateixos quant et veuen mirant el mapa del reves amb cara de "mande?" venen i t'ajuden o ho intenten (perque com que no parlen angles no se'ls enten jeje)... en aixo son considerats.

Tambe ens va xocar la gran quantitat de controls per posar-te segells al passaport o als tickets de tren, suposem que una excusa per tenir a la gent empleada. A l'aeroport en vam passar 2 de seguits on una paia et posava un segell blau, i al cap de 1,5m una altra paia te'n posava un de vermell. No li podien donar els 2 segells a la mateixa controller? (i abans haviem passat 2 o 3 de controls d'equipatge, Visat, etc)...

Per la resta, ja estem a Hanoi (grandeee) i en breu explicarem mes, i pujarem alguna foto de Moscou, que aquest PC no te lector de memoria SD.

Salut de Cris i Xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada